SUCCESVOLLE SUPPORTERSAVOND

De eerste supportersavond van onze supportersclub is een bijzonder geslaagd evenement geworden. Er waren maar liefst 146 supporters aanwezig die volop meegenoten hebben van deze gezellige avond in aanwezigheid van vele andere supporters en van onze renner Tiesj.
Na verwelkoming en bedanking van onze sponsors kregen we een boeiend gesprek tussen auteur Marc De Bel en Tiesj. We onthouden dat Tiesj al van kinds been af er van droomde renner te worden en dat hij geen bijzondere rituelen afwerkt alvorens een wedstrijd aan te vatten.
Het ‘buffet à volonté’ viel bij de aanwezigen zeer in de smaak. De tombola met prachtige prijzen was in een minimum van tijd uitverkocht. Een aantal gelukkigen konden met een mooie prijs huiswaarts keren.
Er was gelegenheid om de truien van de ploegen waar Tiesj tot nu toe voor gereden heeft te bekijken en ook de vele klassementstruien die hij de laatste jaren veroverd heeft waren te bezichtigen. Net als zijn eerste koersfietsje en zijn huidige racefiets. Verder kon het plakboek van pépé met krantenknipsels en foto’s van de voorbije jaren ingekeken worden.
Supporters konden polo’s, windjacks en steunkaarten voor het nieuwe seizoen aanschaffen.
Vele supporters gingen met Tiesj op de foto.
Kortom een meer dan geslaagde avond waarbij ‘elkaar ontmoeten’ centraal stond. Het was aan de hand van foto’s en verhalen nog even genieten van de voorbije seizoenen.
We maken ons nu stilaan op voor het komende seizoen waarbij we Tiesj in zijn eerst jaar als volwaardig profwielrenner van zeer nabij zullen volgen. We houden jullie op de hoogte!

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar activiteiten voor en met de supporters. Daarover zullen we de supporters tijdig inlichten!

Hartelijk dank aan iedereen om van deze avond een bijzonder gezellige en sfeervolle avond te maken!