GELUKWENSEN VOOR ALLE WIELERLIEFHEBBERS

Beste supporters,
2015 loopt op zijn eind en 2016 dient zich aan.
2015 was voor Tiesj en zijn supporters een onvergetelijk jaar. Als eerstejaars bij de profs was hij met zijn amper 21 jaar vaak in de eerste gelederen van vele koersen te zien. Als supporters vielen we van de ene verbazing in de andere. Bibberen, genieten van de ene naar de andere wedstrijd. Van bij de eerste wedstrijden op Mallorca zorgde Tiesj mee voor vuurwerk en dat zette zich door in de wedstrijden bij ons maar ook ver daar buiten: Handzame Classic, GP Samyn, Dwars door Vlaanderen, Seaport, E3-prijs Harelbeke, Ronde van Vlaanderen, Dauphiné, Ronde van België, Belgisch Kampioenschap, Eneco-tour, Montreal, Wereldkampioenschap Richmond, Parijs-Tours..in al die wedstrijden zagen we Tiesj tot diep in de finale meestrijden voor mooie ereplaatsen.
Alleen in Baku speelde de hitte hem dusdanig parten dat hij de strijd moest staken. Maar zijn eerste jaar was dusdanig indrukwekkend dat ook de ‘kenners’ er niet naast konden kijken. Dit werd bevestigd met een tweede plaats in de Flandrien, derde voor de Kristallen Fiets en Belofte 2015!

2016 wordt een jaar met vele uitdagingen. Kon Tiesj in 2015 als onbekend en jong renner nog vrij zijn ding doen dan zal hij in 2016 niet langer een onbekende zijn voor de grote kleppers. Tiesj doet er alles aan om in de beste conditie het nieuwe jaar aan te vatten maar makkelijk wordt het zeker niet.

In tussen is de supportersclub ook sterk gegroeid. We tellen momenteel meer dan 260 leden. Na alweer een schitterende supportersavond in ‘t Mieregoed gaat het bestuur er met vernieuwde krachten tegen aan. Ook dit jaar zullen we een bus inleggen naar het Belgisch Kampioenschap . Maar ook tijdens andere wedstrijden rekenen we op massale steun van de supporters voor Tiesj in zijn tweede jaar als prof. Via deze weg zullen we zo tijdig mogelijk de wedstrijden aangeven waar Tiesj aan de start staat. Ook van andere activiteiten van de supportersclub houden we jullie op de hoogte!
Je kan ons ook volgen op facebook via de Fanpage Tiesj Benoot.

Het bestuur van de supportersclub wenst Tiesj, zijn supporters en alle wielerliefhebbers een gezond, vreugdevol en sportief 2016!

Geef een reactie