Ronde van Frankrijk 2018

De grootste wielerwedstrijd van het jaar start zaterdag 7 juli met een vlakke rit van Noirmoutier-en-L’île naar Fontenay-Le-Comte. In de eerste week zijn er verder vooral vlakke ritten met een aankomst voor de punchers in rit 6 de Mûr de Bretagne. De eerste week eindigt met een kasseirit die aankomt in Roubaix.

Niet te vergeten is de ploegentijdrit op dag 3! Kan Lotto Soudal in een mooie nieuwe uitrusting (zie onderstaande foto) zijn stunt van de ploegentijdrit in de Dauphiné herhalen?

foto van Lotto Soudal Cycling Team Fanpage.

 

Het zullen dus toch wel vooral de spurters zijn die de eerste week aan hun trekken komen. Belangrijk is natuurlijk die eerste week zonder kleerscheuren door te komen. Het valt te verwachten dat er nogal wat gekwakt zal worden. Hopelijk niet te veel valpartijen en laat ons hopen dat Tiesj er ongeschonden kan doorkomen.

Week twee wordt voornamelijk in de Alpen gereden en in de derde week doet het peloton de Pyreneeën aan.

Tiesj heeft van deze Tour één van zijn grote doelen gemaakt van dit seizoen en dit met heel veel doorzetting en specifieke training voorbereid. Hopelijk leidt het harde werk tot mooie resultaten. We wensen hem met de supportersclub vanzelfsprekend alle succes toe!

Lees meer op https://lottosoudal.be/en/news/tour-preview-part-2

Tiesj start met rugnummer 172!

We proberen zo goed mogelijk iedere dag verslag uit te brengen met accent op wat Tiesj die dag heeft meegemaakt! Wordt vervolgd.