TdF Rit 3 Ploegentijdrit Cholet

Lotto Soudal heeft de succesvolle ploegentijdrit uit de Dauphiné niet kunnen overdoen. Integendeel, vandaag werd het eerder een calvarietocht. Ze eindigen met 4 en worden pas 19de van de 22 startende ploegen op 1’51” van de dagwinnaar BMC.

Ook Peter Sagan heeft een slechte dag en moet zijn ploeg laten gaan en komt binnen op 2’26”. Hij is dus toch nog kwetsbaar tenzij het een zet is in het kader van de komende dagen waar opnieuw volop zal moeten gesprint worden

Greg Van Avermaet neemt de gele trui.

Ook voor Tiesj liep het niet vlot vandaag. Hij komt als 4de van de LTS ploeg over de streep en valt in het algemeen klassement terug naar een 53ste plaats op de 1’52” van de leider.

foto van Lotto Soudal Cycling Team Fanpage.Concentratie en focus tijdens de voorbereiding van de ploegentijdrit.