OMLOOP HET NIEUWSBLAD – 75ste editie + AMSTEL GOLD RACE

Omloop Het Nieuwsblad  29 februari 2020 – 75ste editie

Zoals de voorgaande jaren trakteert de supportersclub vanaf 8u15 de leden op een gratis koffie met koffiekoeken in Café De Kroon op het Sint-Pietersplein. Niet-leden betalen minimum 5 euro en zijn meteen ook lid van de club.

De ploegenvoorstelling in ’t Kuipke begint om 8.30 uur. Het startschot voor de mannen wordt gegeven om 11.35 uur, de vrouwen vertrekken om 11.43 uur.

_________________________________________________________________________________

Busreis naar de Amstel Gold Race op zondag 19 april

De supportersclub legt een busreis in naar deze mooie Worldtour klassieker in Nederlands Limburg.  Na zijn botsing vorig jaar in Parijs-Roubaix met de volgwagen van Jumbo-Visma, moest Tiesj verstek geven voor één van zijn lievelingskoersen. Dit jaar wil hij er voor zijn nieuwe werkgever met standplaats in Nederland zeker bij zijn.

En wie herinnert zich niet de fabuleuze overwinning van Mathieu Van Der Poel! Een klassieker die ieder jaar veel spanning en emoties oproept. Zeker de moeite om ter plaatse deze mooie overgangsklassieker tussen de Vlaamse kasseiklassiekers en het zwaardere Waalse werk, ter plaatse te beleven.

Leden kunnen voor 10 euro deze busreis meemaken en bovendien wordt hen een gratis lunchpakket aangeboden. Niet-leden betalen 15 euro en zijn meteen ook lid van de supportersclub.

Inschrijven bij de bestuursleden of door overschrijving op rek.nr. BE36 1030 3192 4081 van Supportersclub Tiesj Benoot

Opstap Drongen ter hoogte van Café  Pallieter om 8:00 uur

Opstap Kring Melac Zwijnaarde om 8:15 uur

Terugkeer: tussen 19:00 en 20:00 uur

_________________________________________________________________________________