VERVOLG SEIZOEN 2020

Nieuwe uitbaters en extra supporterslokaal

Tiesj was het seizoen 2020 zeer goed gestart met een sterke prestatie in Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne en met schitterende prestaties in Parijs-Nice waar hij naast een ritzege in Apt ook nog tweede werd in het eindklassement en de groene trui mee naar huis bracht. Toen sloeg het Covid-19 virus toe…

Sinds begin juli is er terug hoop dat er nog een vervolg komt aan die eerste koersen van het voorjaar. Het blijft bang afwachten of de geplande koersen zullen kunnen doorgaan. Daarom ook hier een oproep om de corona-maatregelen strikt te respecteren. Dat is in de eerste plaats goed voor onze gezondheid, voor onze economie maar ook voor de sport.

Vanaf de herstart van het seizoen, zijnde 1 augustus, zullen alle wielerwedstrijden waar Tiesj aan deelneemt (en die uitgezonden worden op TV) te volgen zijn in het supporterslokaal in Kring De Melac in Zwijnaarde en in het supporterslokaal De Pallieter in Drongen.

De club heeft inderdaad beslist om naast het lokaal in Zwijnaarde, een trefpunt voor supporters te organiseren in Drongen.

In Kring De Melac, Dorpsstraat 31, te Zwijnaarde, wordt u vriendelijk onthaald door Tessa en Dennis.

In De Pallieter, Vierhekkenstraat 19, te Drongen, wordt u vriendelijk onthaald door Monique en Ignace.

Activiteiten supportersclub

Een aantal geplande evenementen, zoals bezoek aan het Belgisch Kampioenschap en het jaarlijks eetfestijn, worden geannuleerd. De door de overheid getroffen maatregelen laten niet toe deze activiteiten op ‘supportersvriendelijke’ manier te organiseren.

Tentoonstelling ‘Heeren vertrekt!’

De tentoonstelling in de St-Pietersabdij op het St-Pietersplein in Gent wordt verlengd tot en met 5 april 2021. Leden van de supportersclub krijgen op vertoon van hun lidkaart een korting van 5 euro.

Najaarsactiviteiten

Afhankelijk van de evolutie van de pandemie heeft de club nog een aantal activiteiten in petto die, indien organiseerbaar, tijdig worden aangekondigd.

Programma Tiesj

Wielerploeg Sunweb terug naar wit-zwart tenue, Tiesj Benoot showt meteen nieuwe outfit

1 augustus Strade Bianche

8 augustus Milaan – San Remo

12 Р16 augustus Criterium du Dauphin̩

29 augustus – 20 september Tour de France

22 september Belgisch Kampioenschap (onder voorbehoud)

(27 september Wereldkampioenschap) selectie nog niet bekend

4 oktober Luik-Bastenaken-Luik

10 oktober Amstel Gold Race

18 oktober Ronde van Vlaanderen

25 oktober Parijs-Roubaix