STERKE BELGISCHE PLOEG IN IMOLA

Het kan dus toch: renners uit verschillende ploegen die zich inpassen in een gezamenlijk plan. Wat de Belgen in Imola lieten zien was een staaltje van ploegenspel die we de laatste jaren nog maar zelden gezien hebben bij een selectie. Ieder deed zijn deel en meer dan dat. Zowel Oliver Naesen, Jasper Stuyven, Loïc Vliegen, Tim Wellens, Pieter Serry, Greg Van Avermaet en zeker ook Tiesj vochten zich tot meerdere keren terug naar de voorste rijen van de koers om kopman Wout Van Aert in zo’n gunstig mogelijke positie te brengen voor de laatste veldslag. Als Belgische wielersupporters hebben we er best kunnen van genieten. Helaas was er één sterker. Julian Alaphilippe is de verdiende nieuwe wereldkampioen.

Tiesj reed een beresterk WK. Proficiat. Op naar het vervolg van het bizarre seizoen!