SUPPORTERSCLUB TERUG ACTIEF

Nu we stilaan terug uit ons kot mogen komen is ook het bestuur van Supportersclub na een lange inactiviteitsperiode uit de startblokken geschoten. Zij het met de nodige voorzichtigheid en vooral in de hoop dat we die naargeestige periode definitief achter ons kunnen laten. Wat staat er de komende maanden op de agenda?

Belgisch Kampioenschap 20 juni Waregem

Zondag 20 juni koerst Tiesj sinds lange tijd nog eens in België en zelfs zo goed als in eigen streek. Het Belgisch Kampioenschap gaat immers door in Waregem. Naar we uit goede bron vernemen (zoals dat dan heet) is het parcours vrij toegankelijk voor het publiek, vanzelfsprekend mits in acht name van de geldende maatregelen (mondmasker en 1,5 meter afstand houden van de personen die niet in je bubbel zitten).  En voor hen die de koers op groot scherm willen volgen kunnen dit ook doen in Supporterslokaal De Melac in Zwijnaarde. Het parcours kan je vinden op https://bkwaregem.be/

Ronde van Frankrijk 26 juni tot 18 juli 2021

De Ronde van Frankrijk  start dit jaar uitzonderlijk vroeg (26 juni) wegens de vele sportevenementen deze zomer (o.a. Olympische Spelen). Alle ritten kunnen gevolgd worden op het groot scherm dat op het overdekt terras van het lokaal van de Supportersclub staat opgesteld.

Wereldkampioenschap Leuven 26 september 2021

Het Wereldkampioenschap op de weg gaat dit jaar door in Leuven. Supporters van Tiesj kunnen dit kampioenschap live meemaken. Een wereldkampioenschap in eigen land kunnen we als wielerliefhebbers niet zomaar laten voorbijgaan. De supportersclub heeft beslist om op 26 september (dag van het WK) een bus in te leggen naar dit WK. Voor leden zal dit aan een zeer democratische prijs zijn en zoals steeds wordt een gratis lunchpakket aangeboden. Hopelijk wordt Tiesj geselecteerd voor deze wedstrijd. Maar mocht hij er toch niet bij zijn dan nog willen we als Supportersclub dit kampioenschap aan de wielerliefhebbers aanbieden. Later daarover meer.

Eetfestijn 19 november 2021 (vrijdag!)  De Melac

Vorig jaar kon wegens de bekende reden ons jaarlijks eetfestijn niet doorgaan. Wij hopen natuurlijk dit jaar elkaar terug te kunnen ontmoeten om het voorbije seizoen samen feestelijk af te sluiten. Maar daarover ook later meer.

Lidkaarten

Lidkaarten van de Supportersclub zijn nog steeds verkrijgbaar in supporterslokaal De Melac in Zwijnaarde en Café De Palieter in Drongen !

Geniet van de sportzomer!