Eetfestijn en busreis naar het WK

Na twee zware valpartijen in de Tour de France moest Tiesj jammer genoeg opgeven. In de Olympische wegrit was hij als steun voor zilvermedaillewinnaar Wout Van Aert van onschatbare waarde. Hopelijk kan hij deze conditie nu doortrekken naar het laatste deel van het seizoen.

De eerstkomende weken bereidt hij het laatste deel van het seizoen voor en hervat de competitie in de Benelux-tour  (vroegere Binckbank-tour). De Benelux-tour wordt verreden van 30 augustus tot 5 september. Begint in Nederland en eindigt op de Vesten in Geraardsbergen. Een kans voor de supporters om Tiesj nog eens in levende lijve aan het werk te zien.

BUSREIS NAAR WK LEUVEN 26 SEPTEMBER 2021

Zoals vroeger reeds gemeld legt de Supportersclub op 26 september een autocar in naar het WK in Leuven. Het live meemaken van een wereldkampioenschap in eigen land is een kans die we als wielerliefhebbers niet zomaar kunnen laten passeren. En hopelijk wordt Tiesj geselecteerd wat een extra reden zou zijn voor de supporters om dit gebeuren niet te missen.

De bus vertrekt om 8:00 uur aan Supporterslokaal De Palieter in Drongen en om 8:20 uur aan supporterslokaal Kring Melac te Zwijnaarde.   Er wordt een lunchpakket voorzien voor iedere deelnemer!

Dankzij onze sponsors

NV  De Meyer & Co  Drongen – verzekeringen en immobiliën 

GO.SP. (Godefroot Sport) BVBA – fietsen

Haeck & Partners NV – autobedrijf

kunnen we deze busreis + lunchpakket aanbieden aan de leden voor de democratische prijs van 10 euro! Wie nog geen lid is betaalt 15 euro en is meteen ook lid van de Supportersclub Tiesj Benoot.

Inschrijven kan bij de bestuursleden of door betaling op rek.nr. BE36 1030 3192 4081 van Supportersclub Tiesj Benoot, met vermelding van de naam of namen + busreis WK Leuven.

Vanzelfsprekend houden we ons aan de Coronamaatregelen die op 26 september gelden. Als Supportersclub vragen we bovendien dat de deelnemers aan de busreis gevaccineerd zijn.

EETFESTIJN VRIJDAG 19 NOVEMBER 2021

Na een jaar van Coronaperikelen hopen we dit jaar terug te kunnen aanknopen met onze traditie van een jaarlijks eetfestijn.

Het festijn zal dit jaar plaatsvinden in zaal De Melac in Zwijnaarde op VRIJDAG 19 november. We blikken dan met Tiesj even terug op de voorbije twee seizoenen en kijken al even vooruit naar het seizoen 2022.

Op het menu keuze uit een vlees, vis of veggiegerecht. Natuurlijk zorgen we ook voor een aperitief en dessert. Meer details volgen.

Graag verwelkomen we onze gevaccineerde leden. Hou de datum dus vrij. Kaarten en/of inschrijven kan vanaf 15 september bij in de Supporterslokalen Kring De Melac in Zwijnaarde en bij De Palieter Drongen, bij de bestuursleden of via betaling op het gekende rekeningnummer.

Contactgegevens bestuursleden: zie rubriek Fanclub

   Daniël Benoot  0493  63 57 25

   Firmin Snoeck   0474 62 71 00

   Marc Snoeck   0470  68 72 46

   Gratien Broché  0471  21 26 20

   Marc Lampens   0472  78 26 41

   Gab Benoot  0496  23 35 13