SELECTIE VOOR UCI NATIONS CUP U23 RONDE VAN VLAANDEREN

De schitterende prestaties van Tiesj tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen zijn ook nationale coach JP Dubois niet ontgaan. Samen met 5 renners van EFC is Tiesj geselecteerd om de nationale kleuren te verdedigen in de eerste belangrijke UCI Nations Cup van het nog jonge seizoen. Daar zullen onze Belgische beloften in competitie komen tegen de beste renners ter wereld. Daar ontmoeten ze sowieso ook Owain Doull die dit weekend nog de Triptyque Monts and Chateaux won.
Een unieke gelegenheid voor alle wielerleifhebbers om de Belgische beloften in eigen streek aan het werk te zien. De wedstrijd start en komt ook aan in Oudenaarde met twee plaatselijke ronden met daarin de Steenbeekdries, De Taaienberg, De Eikenberg en de Kattenberg in Ename.
Meer informatie over de Ronde via deze link http://www.rondevanvlaanderen.be/nl/under-23/race