Fanclub

FANCLUB

1. LIDMAATSCHAP SUPPORTERSCLUB TIESJ BENOOT

Iedereen die lid wenst te worden van de Supportersclub krijgt een lidkaart die recht geeft op kortingen bij activiteiten als het jaarlijks eetfestijn, reis naar het Belgisch Kampioenschap, extra’s bij aankoop van supporterskledij, gratis consummatie bij de start van het Belgisch wielerseizoen (Omloop Het Nieuwsblad) enz..
De minimumbijdrage is 5 euro. Extra steun is steeds welkom. Jaarlijks worden ook steunkaarten verkocht. Alle inkomsten worden besteed aan activiteiten die de supporters ten goede komen!
Lidkaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden en in het supporterslokaal De Melac in de Dorpsstraat 31 9052 Gent-Zwijnaarde

Ook via overschrijving kan men lid worden. Gelieve daarvoor uw bijdrage te storten op
BE36 1030 3192 4081 op naam van
Supportersclub Tiesj Benoot, met vermelding van
Naam
Adres
E-mailadres

2. BESTUURDERS + CONTACTADRES SUPPORTERSCLUB

Supportersclub Tiesj Benoot
p/a Krekelstraat 17
9810 Nazareth

3. SUPPORTERSLOKAAL  KRING  DE MELAC  DORPSSTRAAT 31 te 9052 ZWIJNAARDE

Het supporterslokaal wordt uitgebaat door de voorzitter van de supportersclub Daniël Benoot en echtgenote Monique Vandenbossche. Alle wedstrijden waar Tiesj aan deelneemt en die uitgezonden worden op TV worden in het supporterslokaal bekeken. Bij belangrijke wedstrijden, zoals de Ronde van Vlaanderen, wordt de wedstrijd op groot scherm vertoond. Dergelijke vertoningen worden tijdig aangekondigd op de Fanpage op Facebook en op de website.

4. BELANGRIJKSTE SUPPORTERSACTIVITEITEN 2019

4.1. OMLOOP HET NIEUWSBLAD 2 maart 2019
Ter gelegenheid van de start van het Belgisch wielerseizoen worden de leden bij de start van de Omloop Het Nieuwsblad getrakteerd op een gratis drankje in een café in de buurt van de start- en aankomstplaats.

4.2. RONDE VAN VLAANDEREN  7 april 2019
De wedstrijd wordt van start tot aankomst uitgezonden op een groot scherm in Supporterslokaal De Melac. Naar goede Belgische gewoonte zijn frieten mèt..en de nodige dranken, aan zeer democratische prijzen verkrijgbaar. En bovenal wordt voor de nodige ambiance gezorgd.

4.3. BELGISCH KAMPIOENSCHAP 30 juni 2019
Later daarover meer informatie.

Zie voor meer informatie rubriek LAATSTE NIEUWS

4.5. EETFESTIJN 8 NOVEMBER 2019
Het jaarlijks eetfestijn in aanwezigheid van Tiesj vindt dit jaar plaats op 8 november. Opgelet dit jaar dus op vrijdag! Meer informatie volgt later.

5. MERCHANDISING

Bestellen via contactformulier (zie Contact) en storting op BE36 1030 3192 4081 van Supportersclub Tiesj Benoot met vermelding van bestelling (maten S , M, L, XL, XXL). Of bij de bestuurders. Af te halen in Supporterslokaal of volgens afspraak.