TROFEO PLAYA DE PALMA – PALMA

De laatste wedstrijd van de Challenge Mallorca is een kolfje naar de hand van de spurters. Zo was het de vorige jaren en ook deze maal draait het op een massaspurt uit. Dit betekent dat voor LTS de kaart André Greipel getrokken wordt.
De ploegmaats doen er dan ook alles aan om hun kopman in goede positie naar de laatste meters te loodsen. Dit betekent onderweg aandachtig in de eerste gelederen rijden en mogelijke ontsnappingen onder controle houden. Een sterke Frederik Frison verzet hier veel werk. Ook de andere ploegmaten kwijten zich perfect van hun taak. Zo ook Tiesj die in het laatste deel van de wedstrijd samen met Tim Wellens de troepen gesloten moet houden. Zo kan de trein met Marcel Sieberg, Jasper De Buyst, Jürgen Roelandts en als laatste man Jens Debusschere André perfect afzetten. Deze maakt een schitterend staaltje van teamwork af!
LTS sluit daarmee een schitterende Challenge af met twee overwinningen van André Greipel en een derde en vierde plaats van Tiesj. Een veel betere start van het seizoen kan een ploeg zich niet dromen.