TOUR DE PICARDIE

13 – 15 mei
Tijdens deze vrij vlakke Tour de Picardie reed Tiesj in dienst van de spurters van de ploeg. Meteen ook een ideale gelegenheid om koersritme op te doen in het vooruitzicht van de Baloise Belgium Tour die start op 25 mei.
De drie ritten in Picardië eindigden zoals voorspeld in een massasprint. Twee van de drie waren voor Nacer Bouhanni. De derde kwam op naam van Kenny Dehaes. De eveneens wederoptredende Jens Debusschere na zijn val in Gent-Wevelgem legde beslag op tweemaal een vierde en eenmaal een tweede plaats.
Tiesj kon zijn bijdrage leveren in het voorbereidende werk naar de eindspurten toe en keert met een tevreden gevoel terug uit Picardië.
Volgende koers: kermiskoers Verrebroek op 22 mei en de Baloise Belgium Tour van 25 tot 29 mei.

TWEEDE SEIZOENSPERIODE

Na een weekje rust na de Amstel is Tiesj begonnen aan de tweede periode van het wielerseizoen. De eerstvolgende wedstrijd is de Tour de Picardië van 13 tot 15 mei die volledig in het teken zal staan van de opbouw van koersritme.

Supporters die nog wensen mee te gaan met de bus naar het BK in Les Lacs de l’ eau d’heure kunnen best niet te lang meer twijfelen. De plaatsjes worden snel ingenomen. Neem altijd contact op met Geert De Groote (gegevens zie hieronder). Bij betaling zeker naam + opstapplaats vermelden!

MET DE SUPPORTERSCLUB NAAR HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP OP DE WEG OP 26 JUNI

Ook dit jaar organiseert Supportersclub Tiesj Benoot een busreis naar het BK dat dit jaar plaatsvindt in Les Lacs de l’eau d’heure. Iedere deelnemer ontvangt een lunchpakket.
Opstapplaatsen: om 7u30 op Drongenplein te Drongen, om 7u45 Kring De Melac, Zwijnaarde.

Dankzij onze sponsors (worden later meegedeeld) en een bijdrage uit andere supportersactiviteiten kunnen we deze reis aanbieden aan onze leden aan de uitzonderlijk democratische prijs van € 10. Dus inbegrepen in de prijs: busreis van 325 km + lunchpakket! Zij die er vorig jaar bij waren in Tervuren weten dat het een bijzonder aangenaam evenement is.

Inschrijvingen zijn definitief bij betaling. Inschrijven kan bij de bestuursleden, bij Geert De Groote (0473 11.58.36 of geertdegroote84@gmail.com) of door overschrijving op BE36 1030 3192 4081 van Supportersclub Tiesj Benoot met vermelding van BK-busreis + namen van de deelnemers + opstapplaats.