BK -pronostiek – uitslag

De pronostiek die georganiseerd werd door de supportersclub werd gewonnen door Ingrid Godefroot. Zij had de nummers 1,2 en 3 en in de juiste volgorde op het deelnemersformulier. Proficiat. De prijs kan afgehaald worden in het supporterslokaal Melac in Zwijnaarde.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP 2016 LES LACS DE L’ EAU D’HEURE
26 juni 2016
De wedstrijd komt al heel vroeg in een definitieve plooi te liggen wanneer na een 20-tal km een groep van 21 renners wegrijdt met daarin bijna alle favorieten behalve Vanmarcke en Boonen die achteraf ziek blijken te zijn. Ook Tiesj heeft de goede trein gemist terwijl 5 LTS-renners wel mee zijn. Wanneer hij later nog probeert de sprong te maken lukt dit niet en komt hij in de achterste gelederen terecht. Wanneer dan bovendien dan nog twee ploegmaten die bij hem zitten ten val komen en stoppen, legt hij er het bijltje ontgoocheld bij neer.
In tussen krijgen alle aanwezigen een superspannende wedstrijd te zien. Daarin spelen ploegmaat Tim Wellens, de 20-jarige Laurens De Plus en Philippe Gilbert een hoofdrol. De Plus moet uiteindelijk loslaten en in een spannende finale maakt Gilbert het schitterend af. Tim wordt 2de voor Van Avermaet die het podium vervolledigt.
De vele Tiesj-supporters blijven even verweesd achter maar krijgen toch een mooi wielerspektakel te zien. Bovendien worden ze in het Lotto-fandorp verwend om zelfs tijdens de soms pittige regenbuien de koers op TV verder te kunnen volgen, genietend van een drankje en een hapje. Mooie attentie van Lotto waarvoor dank.

Hierbij willen we ook onze sponsors nog eens bedanken die ons toelieten deze busreis naar het BK aan te bieden.

NV De Meyer and Co verzekeringen en immobiliƫn, Gaverlandstraat 3a 9031 Drongen
NV Deschacht Doe Het Zelf Antwerpsesteenweg 104 9080 Lochristi
NV Opel Meetjesland Zeelaan 19A 9900 Eeklo