SUPPORTERSCLUB TIESJ BENOOT MAAKT STERKE START

Beste leden,
Bij het einde van dit-voor-Tiesj-bijzonder-succesrijke-jaar ,willen wij als stichters van zijn supportersclub, graag nog communiceren met onze steunende leden.
Wij doen dit in de eerste plaats om jullie te bedanken voor de milde steun, moreel en financieel, die ons zal toelaten Tiesj te laten voelen dat hij er niet alleen voor staat in de harde strijd naar een sportieve topcarrière.
2013 zal in dat opzicht, met de oprichting van een eerste volwaardige supportersclub, altijd voor hem een mijlpaal blijven, om nooit te vergeten. Wij engageerden er ons tenvolle voor, maar uiteraard is het enkel door uw enthousiaste medewerking (al bijna 100 steunende leden op zo korte termijn!) dat wij dit concreet konden realiseren
2014 wordt een jaar om naar uit te kijken. Voor onze club ( gaan we naar de 200 leden?) maar vooral voor Tiesj die nu, na een succesvol eerste jaar bij de beloften, ongeduldig wacht om een volgende stap vooruit te zetten. Laat ons hopen dat de gevolgen van zijn ziekte niet al te lang hun stempel drukken op zijn conditie. Op het morele vlak staan wij alvast klaar om hem ten volle te steunen.
Rest ons nog enkel het uitzonderlijk genoegen jullie en jullie families een Zalige Kerst toe te wensen en het allerbeste voor een schitterend, gezond Nieuw Jaar 2014.
met vriendelijke en sportieve groeten,
de supportersclub