BELGISCH KAMPIOENSCHAP TERVUREN

Het BK 2015 was er één om duimen en vingers van af te likken. Koers vanaf km 0 met een Lotto Soudal ploeg in de hoofdrol. Een ontsnapping van 25 man met daarbij 6 man van LTS met onder meer Jurgen Roelandts als kandidaat om het af te maken. Roelandts rijdt een dijk van een wedstrijd maar moet het in de laatste honderd meter afleggen tegen een slimme en sterke Preven Van Hecke.
Tiesj rijdt alweer een zeer sterke laatste 70 km in het gezelschap van het kruim van het Belgische wielerpeloton: Boonen, Vanmarcke, Van Avermaet, Leukemans, …. Hij eindigt op een zeer mooie 9de plaats!
De supporters waren in grote getale aanwezig: twee autocars en nog vele supporters die op eigen houtje de verplaatsing hadden gemaakt. De supporters die het meest van zich lieten horen, aldus Michel Wuyts. De prachtige spandoeken van de supporters kleurden mee deze prachtige koersdag in het groene Tervuren. Een prachtig georganiseerde wedstrijd, een prachtig georganiseerde verplaatsing voor de supporters met Tiesj die alweer een mooi staaltje van koersintellect en kracht liet zien. Dit alles maakte het tot een mooi gebeuren. De supportersclub is fier op haar renner en haar supporters die mee voor de sfeer zorgden!
Dank aan iedereen!
Dank aan de sponsors Groep Demeyer Verzekeringen TDM Vastgoed en Mega Deschacht Doe-Het-Zelf.
Proficiat aan Tiesj!

Een paar sfeerbeelden in de map foto’s – 2015 – BK Tervuren