VRAAG HET ZELF AAN TIESJ

Dat er sinds 14 maart, met het einde van Parijs-Nice, geen wielerwedstrijden meer worden georganiseerd is voor vele sportliefhebbers een extra onaangenaam effect van de Coronacrisis.

De wielrenners zelf zitten evenwel niet stil en daar wordt van tijd tot tijd ook over gerapporteerd in de media. Ook Tiesj is al meerdere malen aan bod gekomen in zowel de gesproken als de geschreven pers. Vaak gaat het om dezelfde vragen. Maar misschien en heel waarschijnlijk zitten sommige supporters wel nog met een heel specifieke vraag voor Tiesj. Een vraag waar de sportjournalisten niet aan gedacht hebben. Tiesj wil speciaal voor zijn supporters tijd vrijmaken om op hun vragen, uw vragen dus, antwoord te geven.

De supportersclub verzamelt alle vragen en legt die gebundeld aan Tiesj voor die dan in een filmpje jullie vragen zal beantwoorden.

Vragen kunnen dus tot zondagavond 10 mei ingediend worden via de rubriek Contact op deze website of via de Fanpage Supporters Tiesj Benoot op facebook. In de loop van de daaropvolgende week zal Tiesj antwoord geven op al jullie vragen.

Dus alles wat u altijd al graag eens aan Tiesj had willen vragen maar waarvoor u tot nu toe de kans niet kreeg; het is de moment. Laat u maar eens gaan!