NIEUWE PLOEG

Het hing al even de lucht en op 7 december wisten we eindelijk hoe de nabije toekomst voor de wielrenner Tiesj er zou uitzien. Vanaf 1 januari 22 vervoegt hij Jumbo Visma en wie een beetje de koers volgt weet dat hij daar in een zeer sterke ploeg terechtkomt met klassementsrenners als Roglic, Dumoulin, Vingegaard, Kruiswijk en een klassieke kern met o.a. Wout Van Aert. Als supporters wensen hem daar alle succes bij!

ROOS

Maar wat de meeste supporters ook via de media vernomen hebben is de gezinsuitbreiding voor Fien en Tiesj met hun dochtertje Roos. Een nog groter gebeuren in het leven van Tiesj en Fien dan een ploegenwissel. We wensen hen beiden en ook Roos het allerbeste!

Nieuwjaar

Tot slot wensen we ook alle supporters een fijn eindejaar en een gelukkig en gezond 2022. Anders dan verwacht moeten we terug met de rem op ons programma-aanbod voor volgend jaar opmaken. Na een geslaagd eetfestijn in november laatstleden kijkt het bestuur toch ook al stilaan vooruit. Laat ons hopen dat Corona ons niet te veel en niet te lang meer blijft teisteren. Binnenkort maken we ons programma 2022 bekend.

Geniet van het samenzijn met familie. Blijf voorzichtig en gezond. En laat ons hopen op een fantastisch wielerjaar 2022!

Het bestuur