Vooruitblik op het nieuwe seizoen

Jumbo-Visma wil in 2022 zowel in de eendagswedstrijden als in het rondenwerk hoog scoren. Tiesj zal in beide categorieën worden ingezet. In het eendagswerk proberen mee de finale te rijden en in het rondenwerk voornamelijk als steun voor de klassementskopman.

Tijdens de ploegvoorstelling gaf Tiesj ook de belangrijkste koersen van zijn voorjaarsprogramma mee: Omloop Het Nieuwsblad, Strade Bianchi, Tirreno-Adriatico en dan de belangrijkste voorjaarsklassiekers tot en met Luik-Bastenaken-Luik.

De volgende wedstrijd die Tiesj rijdt wordt altijd aangekondigd via deze website!

In onderstaande link geven Wout Van Aert en Tiesj meer info over hun doelen voor het komende seizoen.

https://www.hln.be/wielrennen/wout-van-aert-onthult-voorjaar-geen-strade-bianche-wel-debuut-in-parijs-nice~adf83642/