HOOP DOET LEVEN

Beste supporter van Tiesj,

Na twee bijzonder moeilijke jaren hopen we dit jaar terug ‘live’  te kunnen genieten van DE sport waar we in het verleden al zoveel vreugde aan beleefd hebben.

De Omloop Het Nieuwsblad is te dichtbij om ons traditioneel ‘boterkoekenontbijt’ nog georganiseerd te krijgen met in acht name van de coronamaatregelen. Met de Supportersclub zullen we wel aanwezig zijn aan de start. Vanaf 9:00 uur verzamelen we in de buurt van het Gentse Kuipke om de renners aan te moedigen bij het begin van dit nieuwe wielerseizoen. Wie de ploegenvoorstelling in het Kuipke wil meemaken moet een plaatsje reserveren (1,5 euro) https://ohn22.tickets.flandersclassics.be/selection en moet een Covidsafeticket kunnen voorleggen.

Wat de Ronde van Vlaanderen betreft zoekt het bestuur nog uit of er nog een activiteit kan op touw gezet worden. Later daarover meer.

Wat zeker al vastligt is onze traditionele busreis naar het Belgische Kampioenschap op de weg dat dit jaar doorgaat in Middelkerke op 26 juni. Ook daarover zullen we ten gepaste tijde communiceren.

Dat wat de activiteiten voor de eerste seizoenshelft betreft.

Het bestuur wenst alle supporters een mooi wielerjaar toe en hoopt in het bijzonder de supporters van Tiesj op hun activiteiten massaal te mogen ontmoeten! Voor het voorjaarsprogramma van Tiesj verwijzen we naar één van onze vorige berichten op de website!

Vriendelijke groeten,

Het Bestuur