SELECTIE VOOR EERSTE EUROPEAN GAMES in BAKOE – AZERBEIDZJAN OP 21 JUNI

Bondscoach Carlo Bomans maakte vandaag zijn selectie bekend voor de wegrit wielrennen tijdens de eerste Europese Spelen. Naast Tom Boonen, Stijn Vandenbergh, Gianni Meersman, Jens Keukeleire en Maarten Wijnants werd ook Tiesj geselecteerd voor deze wedstrijd. Een prachtige kans om ervaring op te doen in de nationale selectie bij de profs! Dikke proficiat!

MET SUPPORTERSCLUB TIESJ BENOOT NAAR HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP OP DE WEG IN TERVUREN OP 28 JUNI

De supportersclub legt een bus in naar het Belgisch Kampioenschap op de weg in Tervuren op zondag 28 juni. De bus vertrekt om 8u00 op het Dorpsplein in Drongen en om 8u20 aan het Supporterslokaal De Kring Melac, Dorpsstraat 12 te Zwijnaarde.
Leden reizen mee voor 10 euro inclusief een lunchpakket. De toegang tot het parcours is gratis. Met de bus: geen parkeerproblemen, direct op het parcours en in goed gezelschap.
Niet-leden betalen 15 euro waarvan 5 euro voor het lidmaatschap.
Het aantal plaatsen is beperkt en betaling geldt als inschrijving. Inschrijven kan bij Geert De Groote (0473 11 58 36).

MEER DAN GESLAAGD DEBUT ALS NEOPROF
Het eerste deel van het wielerseizoen ligt achter de rug. Met de Amstel Gold Race begint het tweede deel van het ‘klassieke’ wielerseizoen. In overleg met de ploegleiding en zijn coach bouwt Tiesj nu een rustperiode in tot halfweg mei. Een moment ook om even terug te blikken op zijn eerste periode als profwielrenner.
We kunnen gerust spreken van een ‘ENTREE’ met hoofdletters: 3de Handzame Classic; 4de GP Samyn; 5de Ronde van Vlaanderen; 6de Dwars door Vlaanderen; 6de Ronde van Zeeland/Seaports; 8ste Trofeo Transmuntana (Mallorca); 16de Koninginnerit Ronde van de Algarve (Portugal); 18de E3-prijs Harelbeke. Bovendien leverde hij sterk ploegwerk in zowel Omloop Het Nieuwsblad, Nokere Koerse als GP Denain.
Met dit onwaarschijnlijk debut heeft Tiesj zijn groeiende groep van supporters menig mooie namiddag bezorgd. We gunnen hem nu zeker de nodige rust om de studie terug wat op te nemen en geleidelijk terug op te bouwen naar het vervolg van zijn seizoen dat waarschijnlijk een aanvang zal nemen met de Ronde van Picardiƫ van 15 tot 17 mei.
Lid worden van de supportersclub kan door aankoop van een steunkaart met een vrijwillige bijdrage vanaf 5 euro. Lidmaatschap geeft voordelen bij komende activiteiten.