MET DE SUPPORTERSCLUB VAN TIESJ NAAR HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP 2018 IN BINCHE

Het BK vindt dit jaar plaats op zondag 24 juni in Binche. Naar intussen jaarlijkse gewoonte legt de supportersclub twee bussen in naar het Kampioenschap. Leden van de supportersclub kunnen aan de zeer democratische prijs van 10 euro mee naar Binche en genieten inclusief van een lunchpakket met belegde broodjes, fruit en een drankje en leuk gezelschap!
Opstappen kan in Drongen (juiste locatie wordt later meegedeeld) of aan het supporterslokaal Melac in Zwijnaarde. Vertrekuur wordt nog meegedeeld.

Inschrijven kan tot 15 juni (of tot de bussen volzet zijn) hetzij bij onze bestuursleden (zie punt 2 Rubriek Fanclub) mits cash betaling hetzij door overschrijving van 10 €/pp met vermelding van voor- en familienaam EN de gewenste opstapplaats (Drongen of Zwijnaarde Melac). Inschrijving enkel geldig na ontvangst betaling.
Rekeningnummer: Supportersclub Tiesj Benoot BE36 1030 3192 4081

De busreis kan aan deze prijs aangeboden worden mede dankzij onze sponsors:

NV De Meyer and co Gaverlandstraat 3a 9031 Drongen.
NV Deschacht Doe Het Zelf Antwerpsesteenweg 104 9080 Lochristi.
NV Opel Meetjesland Zeelaan 19A 9900 Eeklo.