SUPPORTEREN EN LEKKER ETEN

De eerste wedstrijden van Tiesj  beloofden veel goeds voor de komende wedstrijden. In de Strade Bianche sloeg het noodlot echter toe en moest hij, na een val met een diepe snijwonde aan de knie en schaafwonden en kneuzingen over het hele lichaam, opgeven. Hopelijk herstelt hij nu snel en goed en kan hij nog schitteren in de komende voorjaarsklassiekers.

Tijdens dit voorjaar nodigt de supportersclub tweemaal 20 personen uit voor een GRATIS etentje in Supporterslokaal Kring Melac in Zwijnaarde  telkens om 12u00 waar we samen de koers op groot scherm kunnen volgen!

Op 3 april serveren Dennis & Co (Kring Melac) een lekker  ‘Ronde van Vlaanderen – menu’ bestaande uit  Aperitief met hapjes, stoofvlees met frieten en chocomousse als dessert.

Op 24 april serveren Dennis & Co een ‘Luik-Bastenaken-Luik-menu’ bestaande uitAperitief met hapjes, goulash (rundsvlees) met frieten en chocomousse als dessert

Supporters kunnen zich aanmelden en inschrijven voor één van de twee gelegenheden. De eerste twintig ingeschreven supporters genieten gratis (voorwaarden zie verder) van het menu van de dag.

Inschrijven kan door vanaf 19 maart vanaf 10u30 te bellen naar Marc Snoeck op GSm-nummer +32 470 68 72 46  en door storting van 10 euro per persoon op rek.nr.  BE36 1030 3192 4081 op naam van Supportersclub Tiesj Benoot,  met vermelding van Datum (3 april of 24 april) + Naam + aantal personen. De supporters die één of ander attribuut van de supportersclub (petje, sjaal, t-shirt of ..)  dragen krijgen hun 10 euro inschrijvingsgeld terug! Indien niet zullen ze voor de 10 euro een petje of sjaal van de supportersclub krijgen.

Wie niet kan deelnemen aan het etentje kan vanzelfsprekend wel nog altijd mee de koers komen volgen op groot scherm in Kring Melac of kan ook via reservatie bij Kring Melac misschien nog een plaatsje (tegen betaling) bemachtigen. Zie daarvoor Facebook Kring Melac   !

Van harte welkom !